Jumaat, 12 Jun 2009

SiMFoNi TaNaHaiR 2

Aliff / Asde / Dayat

AJ a.k.a OPRAH / Asde a.k.a RIHANNA / Aliff a.k.a BEYONCE / Dayat a.k.a MARIAH CAREY - btw afta sj abis majlis ani kami makan di KFC [Kianggeh Food Centre} wit others laaa... sekali saya ani 1 kereta la dgn bisdorang ani... biasalah, sekali sekala kan menumpang kereta FREE juara P2F ah... hahaha - sekali apa nah??? aku bah yang sangal bekurapak dalam kereta ah - puas hati dorang jua tu DJ becakap nda beranti tanpa lagu, dorang umpama pendengar yang tau ketawa ganya... 'mua sasak' tp FUN gila sama dorang ani... kan ke KFC atu bah! ngambil masa batah wah... singgah tah lagi membali minyak, ada cia lg kan mengambil usin... bagai2 saja bah. Sekali membali minyak $7~~~ ganjil jua tueee... aku g kana suruh membagitau tueee... atu yaaaa - damit nyamu suaraku membagitau arah tukang isi minyak ah... sekali upanya nda tedangar, nah! di isinya $10 muahahaha... bkn psl nda be-usin tu eh membali $7 ah p kononnya kata si Dayat atu lucky numbernya 'garu2 kepala' ntah banar ka nda... keh3 - nnti lg tangahnya bawa aku bejalan ah, kediaku menghiburkan kamu sepanjang perjalanan atu... wawawa [mcm panjang cerita ku ah] - jgn plg di baca mun nda mau =P

3 'A' - AJ / ALIFF / ASDE - aku tetap juara sal aku minum DUMEX~~~ hehehe

3 jantan macho laaaa - Adeb / Aliff / Fakhrul Razi [Juara Simfoni Tanahair kategori Pop Tradisi} tahniah broooo - btw ada bini2 menyalat sana ah... namanya Putri Norizah =P

3 ratu - Adek / Putri / Baby [ratu keeee???]

Sham Hikary8 / Asde / Putri Norizah / Qeez / Aliff / Dayat / AJ

2 gadis kurang tinggi atau dalam bahasa brunei nya BUNTAK~~~ 'siul2 sambil jaling2'

Macam sama gambar di atas kan??? cuba kamu liat sendiri apa perbezaan nya~~~ Putri maintain menumpang gelemer kan! lalalalala

Ermmmm... tau jua kamu sapa2 yg ada dlm pic ani kan??? ngaleh bah ku kan naip benda yang sama... ngehehehe =P

Adek & Aliff - anyway lubang idung sapa yang tebabar di belakang atu kan??? cuba kamu teka... hihihi

Asde & AJ - Asdeeee uiii... ingt!!! 10 tahun akan datang ku tanya tu cuping ah, ada atau nda masih... awas ahhh if ndada... kana rabuti tu cuping ah [cuping kan tu namanya???] hahaha

sweet gurl - Adek and Baby~~~ konon jeee laaaaaa 'mua dangki'

Me and Mummy Qeez =) luv u auntieeee...

Nunggu bapa dorang ngambil balik... kesian semua nda bementuka =P

Dalam gambar ani terjadi satu dialog seperti yang tertera di bawah :
Adeb - Hahahaha [ketawa soitan] baru ya tau si Adek ahhh... memajal luan kan ikut... nah! sekali ku lasing kereta ahhh... pandai pitam! kan koma ganya nda... puas hatiku~~~
Adek - speechless 'nda g te-ckp' kapus2 dah nyawanya... hahaha
Baby - Antam tah dekkk... malas ku ingau, baik ku maintain lawa sini ani... 'sambil usai2 rambut'

Tiada ulasan: